Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Camera Deputaților a adoptat miercuri, în calitate de for decizional, cu 180 de voturi "pentru", 86 "împotrivă" şi 5 abţineri, proiectul inițiat de cinci parlamentari UDMR (Csép Éva-Andrea, Márton Árpád-Francisc, Szabó Ödön, Fejér László-Ődőn, Tánczos Barn) care modifică Legea nr.161/2003.

Mai precis, acesta se referă la abrogarea a unor dispoziţii din Legea nr.161/2003, în sensul eliminării calităţii de comerciant persoană fizică din rândul incompatibilităţilor cu calitatea de deputat sau senator, cu funcţia de membru al Guvernului, cu funcţia de prefect sau subprefect, cu funcţia de primar sau viceprimar, primar general sau viceprimar al municipiului Bucureşti, preşedinte sau vicepreşedinte al consiliului judeţean.
La Senat, propunerea legislativă a fost respinsă.
Deţinerea calităţii de comerciant persoană fizică, în același timp cu cea de demnitate publică, este interzisă de legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei.

Back To Top