Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Andrew Popper, șef al Casei Regale, a anunțat, în acest weekend, că Familia Regală a început negocierea chiriei pentru a rămâne în Palatul Elisabeta. De asemenea, acesta a făcut referire și la Peleș și Pelișor, simboluri pentru care, spune el, s-a cerut o chirie "derizorie" de la statul român, care nu a reușit, însă, să-și respecte angajamentul de a le întreține.

Șeful Casei Regale a anunțat, într-un interviu acordat pentru Antena 3, că Familia Regală ar putea să rămână în continuare în Palatul Elisabeta și există o negociere în curs legată de chiria pentru acesta. "Motivul pentru care se dorește ca acest palat să rămână în folosința Casei Regale este pentru activitățile publice care se desfășoară aici. Acest imobil este folosit doar într-o mică măsură ca o locuință și este folosit în marea lui majoritate pentru organizarea de evenimente publice care au foarte multă importanță. Au fost zeci de evenimente aici la care au participat instituții de stat, membri ai societății civile, au fost aici capete încoronate și șefi de stat", a spus Andrew Popper.
"(Familia Regală - n.r.)Nu este preocupată că nu are unde să locuiască, că nu se pune problema că nu au unde să doarmă noaptea, ci că acest spaţiu este folosit în interesul public, este o imensă fabrică de evenimente aici. Sunt preocupaţi pentru valoarea istorică a acestui imobil care ar trebui păstrat ca un memorial", a mai spus acesta.
Despre legea privind Casa Regală, acesta spune că este o inițiativă existentă de doi ani și că ea ar soluționa problema pe termen lung. În prezent, negocierile ar viza o soluție provizorie. "Legea dă şi posibilitatea unei prelungiri de a sta la Palatul Elisabeta şi, din discuţii, această prelungire va avea loc. Teoretic, probabil că va fi în schimbul unei sume de bani. Sunt discuţii în curs foarte promiţătoare, este bunăvoinţă din partea Guvernului şi RA-APPS, sunt încrezător că vom ajunge la o soluţie. Această soluţie e intermediară, de termen scurt, nu una satisfăcătoare pentru un termen mai lung, deci legea trebuie aprobată pentru desfăşurarea acestor evenimente la Palat, pentru imaginea României", a spus Andrew Popper.
Reprezentantul Casei Regale susţine că Regele Mihai nu a revendicat această proprietate, întrucât nu i-a aparţinut personal, fiind construită de regele Carol al II-lea pentru principesa Elisabeta. În ceea ce priveşte castelele Peleş şi Pelişor, acolo este altă poveste. Popper a precizat că au fost date Ministerului Culturii într-o chirie modică, însă instituţia nu le-a întreţinut. "Peleşul a fost dat pe o chirie foarte scăzută. Este în jur de 10.000 de euro pe lună. O sumă derizorie, ţinând cont despre ce proprietăţi vorbim. Nu este un accident, este din cauză că noi dorim să fie un muzeu, să fie deschis publicului pentru beneficiul întregii naţiuni. Problema este că noi când am dat Peleşul şi Pelişorul pentru aceste chirii minime, Ministerul Culturii şi-a luat obligaţia de a le menţine într-o stare respectabilă, dar din păcate, nu şi-a îndeplinit această obligaţie", a susţinut Andrew Popper. În momentul în care s-a pus problema unui renegocieri, iar diferența să fie utilizată pentru întreținerea proprietăţilor, de către Casa Regală, Ministerul Culturii a spus că nu are bani, a relatat Andrew Popper.

Back To Top