Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Compania Națională Poşta Română speră să reducă timpii de aşteptare în Biroul de Schimb Internaţional după ce, de la 1 ianuarie, a început procesarea digitală a tuturor coletelor, prin scanarea unui cod de bare în aplicaţia CDS (Customs Declaration System).

 

Măsura a fost luată de conducerea companiei în urma problemelor apărute în cazul trimiterilor internaţionale prin intermediul Poştei Române, dar şi a timpilor mari de procesare în Biroul de Schimb Internaţional. "Procedura cronofagă este înlocuită, în 2018, de o soluţie rapidă, performantă din punct de vedere tehnologic. Astfel, începând cu 1 ianuarie, Poşta Română a introdus aplicaţia CDS, de scanare rapidă a datelor expediţiilor internaţionale, care a început să-şi producă efectele: timpii de așteptare s-au redus simţitor. Dacă până în prezent, toate datele care însoţeau coletul (expeditor, destinatar, adrese, valoare, conţinut şi altele) erau introduse manual, acum ele sunt procesate instant în sistem, prin scanarea codului de bare. Subliniem că accesul la datele de expediţie este rapid şi pentru lucrătorii vamali. Vămuirea produselor, pre-avizarea fiscală şi multe alte proceduri sunt simplificate de aplicaţie, în beneficiul clienţilor care aşteaptă primirea produselor din spaţiul internaţional", informează compania.
Reprezentanții companiei recunosc că, în octombrie 2017, de exemplu, în Biroul de Schimb Internaţional au fost găsite colete restante încă din lunile de vară. În prezent, întârzierile au fost recuperate, și Posta spune că nu mai are de expediat decât cel mult colete din decembrie, și asta oricum din cauza fluxului major din perioada sărbătorilor de iarnă. "Soluţiile imediate au fost suplimentarea numărului de persoane care lucrează la procesarea coletelor în BSI, dar şi mărirea programului de lucru la oficiile vamale din Bucureşti", au anunțat reprezentanții companiei.

Foto: posta-romana.ro

Back To Top