Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Imaginile cu jandarmul care lovește un protestatar în timpul marșului de sâmbătă seară, din București, au stârnit controverse pe internet. Se pare, însă, că familia celui anchetat acum pentru modul în care a reacționat nu este străină de incidente violente.
Mihaela Burnel, sora jandarmului anchetat de superiori pentru lovirea manifestanţilor din Piaţa Universităţii, a fost cercetată şi condamnată penal pentru purtare abuzivă, după ce a lovit un elev de clasa a VI-a în timpul orei de geografie, scrie Adevărul. Mihaela Burnel este nora liderului PSD Padina.
Profesoara Mihaela Burnel avea atunci 25 de ani, preda geografia la școala din localitatea buzoiană Padina, anul şcolar 2014-2015 fiind cel de-al doilea an în care se afla la catedră. În timpul unei ore, i-a aplicat o corecţie fizică, în faţa celorlaţi copii, unui elev care se plimba prin clasă. Pentru fapta ei, în noiembrie 2016, Curtea de Apel Ploiești a condamnat-o definitiv la șase luni de închisoare cu suspendare.
Mihaela Burnel este nora şefului PSD Padina, Frăţilă Burnel, un important proprietar de terenuri agricole din zona Bărăganului, ma scrie sursa citată.
Sursa foto: adevarul.ro

Back To Top