Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care și-a încheiat mai devreme decât era programat deplasarea în Japonia, pe fondul scandalului iscat de înregistrări și acuzații grave la adresa unor procurori ai DNA Ploiești, a anunțat, joi, o nouă amânare a deciziei privind Direcția Națională Anticorupție. Câteva ore mai târziu, și președintele Klaus Iohannis a avut o primă reacție, de la apariția primelor materiale acuzatoare.

 

Ministrul Tudorel Toader a anunțat, joi, că va prezenta în camerele reunite ale Parlamentului un raport privind activitatea DNA, DIICOT şi a Ministerului Public, iar peste exact o săptămână va prezenta public, separat de acest raport, și concluziile privind activitatea DNA.

"Înainte de a accepta demnitatea de ministru al Justiţiei, am discutat cu liderii coaliţiei de guvernare. Am primit garanţii de neimplicare a factorului politic în activitatea ministerului, în deciziile pe care le voi lua ca ministru al Justiţiei, ceea ce s-a respectat şi se respectă şi în prezent. Voi prezenta în camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfăşurată la nivelul Ministerul Public, DIICOT, DNA. Prezentarea respectivului raport constituie o obligaţie a Ministrului Justiţiei. Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlament, săptămâna următoare, în cursul zilei de joi, la o oră pe care o voi anunţa în timp util, voi face o informare de presă în care voi prezenta conţinutul şi concluziile raportului cu referire la activitatea DNA", a declarat Tudorel Toader.

Ministrul a fost chemat de urgență în țară de premierul Viorica Dăncilă, în urma situației create de înregistrările și acuzațiile lansate public de fostul deputat PSD Vlad Cosma, privind activitatea și modul în care au fost instrumentate anumite dosare, la DNA Ploiești.

Tot joi a apărut și prima reacție pe acest subiect din partea președintelui Klaus Iohannis. "Din punctul meu de vedere, lucrurile se pot rezuma la puţine cuvinte - nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să discrediteze DNA şi conducerea acestei direcţii. După părerea mea această încercare este una jalnică şi neconvingătoare, iar opinia mea despre munca DNA o cunoaşteţi, dar îmi face plăcere să o repet - după părerea mea DNA şi conducerea DNA fac o treaba foarte bună, iar acest atac, această încercare de atac din partea unor penali este de natură să îmi confirme că DNA-ul face treabă bună", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Miercuri seară, procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, miercuri seara, că nu a avut o discuţie cu ministrul Justiţiei și nici cu președintele României privind înregistrările apărute în ultima perioadă, în care procurorii DNA sunt acuzaţi de trucarea unor probe (VEZI DETALII). Kovesi a spus că a prezentat un raport scris pe această temă doar procurorului general, Augustin Lazăr.

Back To Top