Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Instanța Supremă a amânat, la ultimul termen, pentru data de 20 martie, pronunțarea în dosarul Turceni - Rovinari, care îi vizează pe fostul premier Victor Ponta și pe Dan Șova, la vremea respectivă senator în Parlamentul României.

În același dosar mai apar, ca inculpați, Laurențiu Ciurel, la data faptelor având calitatea de director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA (C.E.R), Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni (C.E.T), Laurențiu Octavian Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni (C.E.T).

Victor Ponta a fost trimis în judecată în timpul mandatului de prim-ministru, pentru fapte comise anterior, ca avocat și reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel, pentru  fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, spălarea banilor.

Dan Șova a fost anchetat și trimis în judecată pentru trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru altul, fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), evaziune fiscală în formă continuată, spălare de bani, fapte pe care le-ar fi comis ca avocat coordonator al Societății Civile de Avocați „Șova și Asociații”.

A.N.A.F. s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal, cu suma de 126.979,73 lei față de inculpatul Șova Dan-Coman și cu suma de 51.321,80 lei față de inculpatul Ponta Victor-Viorel, potrivit unui comunicat al DNA, din septembrie 2015.

Hotărârea pronunțată de instanță în acest punct nu va fi definitivă.

Foto: b1.ro

Back To Top