Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

carmen dan maiMinistrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit joi despre cazul bucureşteanului surdo-mut amendat de Jandarmerie pe motiv că ar fi… scandat lozinci la un protest anti-PSD, şeful MAI afirmând că a fost vorba despre o eroare de redactare în momentul întocmirii procesului-verbal. Carmen Dan a amintit şi că în prezent au loc verificări interne la nivelul Inspectoratului de Jandarmerie cu privire la acest incident bizar.

 

"Din câte ştiu, acolo este o eroare de redactare a procesului verbal. Aşa cum a anunţat inspectorul general al Jandarmeriei Române, a dispus nişte verificări. Sunt convinsă că aceste verificări se vor face foarte repede şi despre rezultatul acestor verificări vă vom informa", a declarat Carmen Dan, citată de gândul.info.

Printre protestatarii amendaţi la Congresul PSD din 10 martie se numără şi un bucureştean surdo-mut, în al cărui proces verbal jandarmul a notat, la descriererea faptei, că bărbatul a scandat lozinci anti-PSD, potrivit paginii de Facebook Corupţia Ucide. Amenda dată acestuia a fost de 2.000 lei.

La rândul lor, reprezentanţii Jandarmeriei au susţinut că bărbatul a fost sancţionat pentru participarea la contramanifestaţie şi pentru " opunerea cu violenţă", fapte prevăzute în legea 60/1990 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, mai notează Gândul.

Back To Top