Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

sebastian ghita serbiaFostul deputat de Prahova Sebastian Ghiţă a anunţat că solicită Ministerului Justiţiei din Serbia suspendarea procedurilor de extrădare către România, omul de afaceri ploieştean invocând falsificarea probelor la nivelul DNA Ploieşti.

Potrivit România TV, Ghiţă va depune luni documentele prin care solicită oprirea procedurilor de extrădare, argumentând că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti au falsificat probele în cazul său. "Abia aştept să ajungă aici (Tudorel Toader – n.r.). Când intră pe treptele Justiţiei, îi dau raportul în mână, că mă gândesc că nu a trăit în România. Să le explice sârbilor că el, Tudorel Toader, a venit cu probe false să extrădaţi un cetăţean. (...) Ştiţi ceva şi cu Tudorel Toader? Ori în căruţă, ori în teleguţă, că aşa duplicitar, nu mai merge", a explicat Sebastian Ghiţă, la România TV. De altfel, în ultimele săptămâni Ghiţă a făcut mai multe dezvăluiri în acest sens, în spaţiul public.

Cererea de extrădare a lui Sebastian Ghiţă vine în contextul în care luni s-a deplasat la Belgrad şi ministrul român al Justiţiei, Tudorel Toader, pentru o întrevedere cu omologul său sârb, tocmai pentru a se documenta în cazul Ghiţă. Ministerul Justiției de la Bucureşti a cerut extrădarea lui Sebastian Ghiță, însă instanțele din Serbia nu s-au pronunţat până acum, alegând să solicite documente suplimentare.

Back To Top