Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Imaginație fără limite pentru infractori, care descoperă fel de fel de metode, în încercarea de a fenta legea. Un caz recent a fost scos la iveală de procurorii DIICOT, care au reținut doi bărbați după ce aceștia au introdus în țară cinci kilograme de canabis. Metoda la care au apelat este destul de ingenioasă. Numai că s-au străduit degeaba.

 

Ion Cătălin şi  Popa Sergiu Paul au fost reținuți de procurorii DIICOT Vrancea, iar ulterior arestați preventiv, cei doi fiind acuzați de e trafic și consum illicit de droguri de risc și mare risc și introducere în țară de droguri de risc. "În cauză există suspiciunea  rezonabilă că  începând cu anul 2017 şi până în prezent inculpaţii Ion Cătălin şi Popa Sergiu Paul au desfăşurat activităţi de trafic, introducere în ţară şi deţinere de droguri de risc în scopul obţinerii de beneficii materiale prin vânzarea acestor droguri către diferiţi consumatori şi dealeri. La începutul lunii martie 2018  inculpaţii  Ion Cătălin şi Popa Sergiu Paul împreună cu o altă persoană de sex feminin, s-au deplasat în Spania via Germania, ajungând în oraşul Roqueta del Mar în data de 06 martie 2018, toţi trei cazându-se într-un apartament de hotel rezervat anterior de către inculpatul Ion Cătălin. Scopul celor doi inculpaţi era de a se aproviziona cu cantităţi mari de canabis pe care să-l introducă în ţară, după care să-l vândă în scopul obţinerii de profit. Cele trei persoane au stat în Spania până în data de 20 martie 2018, timp în care inculpaţii Ion Cătălin şi Popa Sergiu Paul au achiziţionat o cantitate de aproximativ 5 kilograme de canabis contra sumei de 6000 de euro, canabis-ul cumpărat ambalându-l în opt pachete şi pungi autosigilante peste care s-a aplicat un strat de materie vâscoasă probabil vaselină, toate aceste operaţiuni fiind efectuate în scopul de a nu fi descoperite la un eventual control vamal sau de orice altă natură. Inculpaţii au decis să introducă drogurile în ţară prin intermediul unei firme de curierat rapid, disimulând cantitatea de canabis  într-o cutie de carton având-ul ca expeditor pe inculpatul Ion Cătălin", descriu procurorii.

Cei doi, împreună cu o persoană de sex feminin, s-ar fi întors din Spania cu acelaşi autoturism. Numai că nu au ajuns să ridice prețiosul colet, fiind interceptați pe raza comunei Boloteşti, judeţul Vrancea. "Asupra inculpatului Popa Sergiu Paul şi a persoanei de sex feminin a fost descoperit un grinder metalic care conţinea o cantitate de aproximativ un gram de canabis pe care aceştia l-au consumat după trecerea punctului de frontieră Nădlac, astfel încât la momentul depistării în trafic din interiorul autoturismului emana un puternic miros de canabis. Cu ocazia efectuării percheziţiei domiciliare efectuată la domiciliul inculpatului Ion Cătălin s-a găsit şi cantitatea de  65,83 g cocaină. Coletul care conţinea cantitatea de aproximativ 5 kg canabis care a fost expediat de către inculpaţi a fost ridicat în seara zilei de 22 martie 2018 de la o firmă de curierat din municipiul Deva", au mai precizat procurorii DIICOT.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, precum și cu sprijinul structurilor de combatere a criminalității organizate din Galați, București, Brăila, Hunedoara și Brașov și cu polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.

Foto: DIICOT

Back To Top