Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

politia romana genericDoi poliţişti din Satu Mare care au intervenit, miercuri dimineaţă, pentru aplanarea unui scandal au fost bătuţi de doi tineri, agenţii fiind răniţi şi duşi la spital pentru îngrijiri. Poliţiştii au scăpat după ce au tras focuri de armă, iar suspecţii au fost ridicaţi pentru audieri şi vor fi cercetaţi pentru ultraj, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc în zona Gării de Nord din Satu Mare, la o adresă la care fusese solicitat un echipaj al Poliţiei pentru aplanarea unui scandal în familie.

Agenţii care au ajuns la faţa locului au fost agresaţi verbal iniţial de o femeie de 50 de ani, care i-a înjurat şi i-a împins, nedorind ca aceştia să intervină în conflict. Femeia a refuzat să se legitimeze şi s-a opus încătuşării, măsură la care agenţii au apelat pentru că era agresivă, mai notează sursa citată. În conflict au intervenit doi copii ai femeii, bărbaţi de aproximativ 30 de ani, care i-au lovit pe poliţişti cu pumnii şi picioarele și le-au rupt uniformele, ulterior cerând ajutorul altor doi prieteni. Unul dintre agresori ar fi vrut să aducă o sabie din casă, moment în care un agent a tras două focuri de armă în plan vertical.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, procurorul Florin Betea, a declarat pentru News.ro că cei doi fii ai femeii au fost ridicaţi pentru audieri. “În acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Poliţiştii agresaţi au leziuni şi contuzii şi s-au prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală. Procurorul de caz urmează, după audieri, să decidă dacă va propune arestarea preventivă a suspecţilor”, a declarat acesta.

Back To Top