Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Iancu Avram, românul care a devenit, anul trecut, primul om din lume ce a reușit să parcurgă Dunărea înot, fără costum de protecție, se pregătește pentru o nouă provocare. De această dată, el pornește, înot, pe urmele celebrului persona al lui Mark Twain, Huckleberry Finn, într-o cusă prin care speră să atragă atenția asupra efectelor poluării, dar și pentru a duce, până la capătul lumii, istoria României unite.

 

 

"Dacă anul trecut am mers pe urmele Pilotului de pe Dunare a lui Jules Verne, de această dată doresc să mergem împreună cu generația tânără, pe urmele Aventurilor lui Huckleberry Finn al lui Mark Twain. Și de această dată mult mai greu: nu cu pluta ci… înot. Din postura de bibliotecar vă invit să citim aceste aventuri ale copilariei și în același timp să urmăriți live, prin intermediul GPS-ului, evoluția deplasării mele. Doresc să străbat înot cele zece State UNITE ale Americii și să facem, împreună, o punte de legătură peste ocean. Să arătăm, încă odată în plus, lumii întregi și partenerilor noștri strategici că ADN-ul poporului nostru milenar, este PUTERNIC! Sărbătorim, împreună, în cele mai inedite moduri UNIREA Principatelor noastre întru făurirea României moderne. Să atrag atenția asupra nivelului alarmant de poluare care se înregistrează pe fluviul Mississippi", a anunțat Avram Iancu pe blogul său.

Până acum, numai doi oameni au reulit să străbată înot Mississippi, iar amîndoi au fost echipați cu costul de neopren și labe de înot. Martin Strel a reușit performanța în 2002, încheind cursa în 68 de zile, iar Chris Ring a reușit acest lucru în 181 de zile. "Eu încerc o nouă premieră mondială, străbaterea aceluiași curs doar ÎN SLIP și FĂRĂ labe de înot, în aproximativ 120 de zile, în perioada 1 iunie – 1 octombrie 2018", a mai anunțat Avram Iancu.

Sursa foto: avramiancu.ro

Back To Top