Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

tichete de masaValoarea tichetelor de masă nu a mai fost actualizată de ce a vreme. Ministerul Muncii și-a propus să rezolve problema, doar că majorarea propusă este una de toată jena. Se referă la o indexare de numai nouă bani, care vizează strict pragul maxim al acestei valori.

Ministerul Muncii a publicat două proiecte de ordin privind se referă la indexarea valorii tichetelor de masă, a tichetelor cadou și a tichetelor de creșă.

Pentru bonurile de masă, proiectul stabilește că, începând din luna mai, valoarea este de cel mult 15,18 lei, față de 15,09 lei în prezent. Majorarea, care înseamnă nu mai mult de 9 bani, se referă oricum la suma maximă ce poate fi acordată. "Pentru semestrul I al anului 2018, începând cu luna mai, valoarea nominală a unui tichet de masă, stabilită potrivit prevederilor art. 31 din Normele de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 23/2015, ale Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 59/2005 privind unele măsuri de natură fiscală și financiară pentru punerea în aplicare a Legii nr. 348/2004 privind denominarea monedei naționale, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2006, cu completările ulterioare, și ale Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă, cu modificările și completările ulterioare, nu poate depăşi cuantumul de 15,18 lei", prevede proiectul publicat de Ministerul Muncii.

Ultima dată, această valoare a fost indexată la începutul lui 2017, tot cu 9 bani, ceea ce a dus la o creștere de la 15 la 15,09 lei.

În cazul tichetelor de creșă și a tichetelor cadou, Ministerul Muncii propune ca valoarea acestora să crească de la 440 la 450 de lei. În acest caz, valoarea tichetelor este aceeași de mai bine de doi ani.

Foto arhivă

Back To Top