Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

dragnea chinaO companie chineză reușește să intre pe piața lucrărilor de infrastructură din România, o țintă – cheie pentru expansiunea economică a Beijingului în Europa de Est. Numai că premiera este adjudecată de Sinohydro Corporation Limited, societate care se află sub supraveghere în urma unor practici frauduloase privind contracte de drumuri publice finanțate de Banca de Dezvoltare a Africii.

O companie de stat din China va face în următorii trei ani lucrările de întreţinere perioadă a drumurilor naţionale din judeţul Vrancea, un prim rezultat al lobby-ul făcut de Liviu Dragnea și PSD pentru înfrâțirea cu chinezii, scrie g4media.ro. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, parte a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat vineri cu Sinohydro Corporation Limited acordul-cadru având drept obiect “Lucrări de întreţinere periodică multianuală – covoare asfaltice executate la cald pentru reţeaua de drumuri naţionale din cadrul – DRDP Iaşi – lotul 5 – SDN Focşani”, potrivit Agerpres.

Valoarea maximă a lucrărilor este de 77,06 milioane lei, fără TVA, iar în perioada imediat următoare va fi încheiat și primul contract subsecvent.

Digi24.ro notează, însă, că Sinohydro Corporation Limited, parte a PowerChina International Group Limited, grup de firme chinez cu acţionariat de stat, se află sub supraveghere în Africa în urma unor practici frauduloase privind contracte de drumuri publice în Uganda, finanțate de Banca de Dezvoltare a Africii. Supravegherea, începută anul trecut, se va desfășura timp de trei ani. Compania chineză ar fi dus în eroare autoritățile din licitație în 2013 prezentând unele proiecte încheiate fără succes drept experiență similară solicitată.

Foto: ecopolitic.ro

Back To Top