Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

atac macete pizzerie buzauCel puţin şase persoane de etnie romă au dat atacul la o pizzerie din Buzău, având asupra lor macete, topoare şi bastoane telescopice. Aceştia au provocat distrugeri în interiorul restaurantului şi l-au rănit pe patronul localului, căruia i-ar fi cerut taxă de protecţie o mie de euro. Suspecţii au fugit cu două maşini, fiind căutaţi de poliţişti.

Atacul a avut loc în cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău, informează Digi 24. Din primele informaţii, şase-şapte persoane de etnie romă au intrat într-o pizzerie, speriindu-i pe angajaţii şi clienţii localului.

Indivizii i-ar fi cerut patronului taxă de protecţie în valoare de o mie de euro şi, pentru că acesta a refuzat, au distrus obiecte din local şi l-au rănit la mână. Se pare că bărbatul a fost lovit cu o macetă. Martorii susţin că agresorii ar face parte dintr-o grupare coordonată de un interlop local cunoscut ca Edison, grupare bănuită că ar fi specializată în furturi, şantaj şi infracţiuni cu violenţă, mai notează sursa citată. De asemenea, patronul localului şi angajaţii acestuia spun că gruparea nu este prima încercare de a-i cere taxă de protecţie.

Back To Top