Categorie: Știri naționale

Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, a fost protagonistul unei gafe uluitoare. El a venit la dezbaterile pe buget din Parlament și a întrebat cine e femeia de lângă el, deși ar fi trebuit să o cunoască, având în vedere că era vorba tocmai despre funcţionara care întocmise bugetul instituţiei.

"Doamna Pescaru, puteţi să ne confirmaţi că indemnizaţiile sportivilor intră la bunuri şi servicii?" a fost întrebarea lansată de un deputat USR în timpul dezbaterilor. Descumpănit, ministrul, aflat lângă femeia în cauză, a întrebat cine este doamna Pescaru. "Doamna din stânga dumneavoastră, cu care, în teorie, aţi făcut bugetul", i-a răspuns deputatul Claudiu Năsui.

Imaginile au fost publicate de Victor Ponta, care a comentat că Daniela Pescaru este secretar de stat în Ministerul de Finanțe din 2014. "Dl Ministru habar nu are nici cine este Doamna Pescaru - nici dacă are sau nu bani de indemnizaţii! Guvernul 4D (Dragnea, Dăncila, Darius = Dezastru) aşa funcţionează!”, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Back To Top