Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Alocaţiile pentru copii vor înregistra o majorare începând de la 1 martie. Decizia a fost aprobată de Parlament, în cadrul dezbaterilor pentru bugetul pe 2019, în urma unui vot controversat, la care mai mulţi aleşi PSD au părăsit sala. Iniţial, social-democraţii au vorbit despre repetarea, abia apoi despre respectarea votului.

Măsura se va aplica de la 1 martie 2019 şi va duce la aproape o dublare a alocaţiei lunare în cazul copiilor cu vârste peste doi ani, de la valoarea actuală, de 84 de lei, la 150 de lei. Pentru copiii de la 0 la 2 ani alocaţia va creşte de la 200 la 300 de lei.

Amendamentul pentru majorarea alocaţiilor a fost propus de reprezentanţii PNL în timpul dezbaterilor pe bugetul pe 2019. Mai mulţi parlamentari din coaliţia majoritară au părăsit sala, însă, în cele din urmă, votul a fost considerat valabil. "Sumele din bugetul asigurărilor sociale de stat nu pot fi folosite în chetuieli ale bugetului de stat. Alocațiile reprezintă cheltuială de la bugetul de stat, în consecință amendamentul rămâne același (...) Sursa de finanțare o constituie majorarea deficitului bugetului de stat astfel deficitul estimat va deveni 2,76 din PIB urmând a se face corelările necesare in bugetul de stat", a afirmat Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor. Efortul bugetar va fi de 2 miliarde de lei în acest an, numai pentru susţinerea acestor sume suplimentare, au calculat guvernanţii.

Back To Top