Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Vaccinul antigripal achiziționat, în acest sezon, de Ministerul Sănătății, a făcut obiectul unei adevărate dezbateri în spațiul public, situația ajungând până pe masa DNA (VEZI DETALII). Pe de-o parte, a fost reclamat faptul că acesta nu poate fi utilizat pentru copii cu vârste între 6 luni și 3 ani, deși aceștia sunt incluși în grupele la risc și ar trebui să beneficieze de imunizare gratuită (VEZI DETALII), iar recent medicii de familie din țară au reclamat că au primit foarte puține doze comparativ cu câte ar trebui să administreze pacienților de pe listele lor.

 

Oficialii MS  spun că au fost asigurate 9.200 de doze care pot fi utilizate la copiii cu vârste între 6 luni și 3 ani, în condițiile în care anul trecut a fost nevoie de numai 2.000 de doze.

Referitor la sesizările din ultimele zile, că stocurile ajunse în teritoriu au fost deja epuizate și că au fost trimise prea puține doze comparativ cu numărul de pacienți din gripele la risc, care ar trebui să beneficieze gratuit de vaccinul antigripal, Ministerul Sănătății a anunțat că spre cabinete a plecat doar o primă tranșă și că vor fi distribuite și altele, în perioada următoare.

 „Vaccinurile gripale nu au fost aduse toate. Se aduc în patru tranșe. Medicii de familie au fost informați de către DSP-uri”, se arată într-o informare de presă a Ministerului Sănătății, citată de Mediafax.

Oficialii MS mai atrag atenția că vaccinul antigripal achiziționat de instituție trebuie utilizat numai pentru pacienții din grupele la risc, nu pentru toate persoanele înscrise la medicii de familie, și spun că perioada pentru imunizare este septembrie - noiembrie.

Back To Top