Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Proiectul de lege pentru care Guvernul a decis săptămână trecută să își angajeze răspunderea a fost trimis Parlamentului. Urmează ca președintele să ceară legislativului să se reunească într-o sesiune extraordinară pentru a fi stabilit calendarul asumării. Conform proiectului de lege, primarii vor fi aleși din două tururi de scrutin dacă nu obține niciun candidat în primul tur 50%+1 din voturile exprimate.

 

În legea trimisă la Parlament, Guvernul precizează că turul al doilea ar urma să fie organizat la două săptămâni distanță de primul tur de scrutin, relatează Digi24. Executivul încearcă şi să împiedice turismul electoral, astfel în proiectul de lege este cuprinsă o prevedere ca toți cei care își schimbă domiciliul sau reședința cu 90 de zile înainte de ziua alegerilor nu vor putea vota la noua adresă. „Persoanele care și-au stabilit reședința în circumscripția electorală cu mai puțin de 90 de zile înaintea datei scrutinului își vor putea exercita dreptul de vot doar în comuna, orașul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritorială a municipiului în care au avut reședința sau domiciliul stabilit anterior celor 90 de zile. În acest caz, cetățenii vor vota pe lista suplimentară”, scrie în proiect.

„Nu cred că este normal să modifici prin ordonanță de urgență regimul electoral. Angajarea răspunderii este o variantă mult mai democratică”, a declarat premierul Ludovic Orban, citat de Digi24.

Back To Top