Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

DNA a clasat dosarul Microsoft, în care era implicată și Elena Udrea, pe motiv că fapta nu există.

 

Primul dosar, în care fostul ministru al Turismului a stat 7 zile în arest preventiv și care a pornit de la denunțurile lui Dinu Pescariu și Claudiu Florică, a fost clasat de procurori, a anunțat Antena 3.

În afară de Elena Udrea, au fost clasate și faptele celorlalți 9 miniștri implicați în dosarul Microsoft.

Partea din dosarul Microsoft în care Elena Udrea a fost arestată 7 zile în februarie 2015 a fost clasată acum din lipsă de probe, au declarat surse judiciare pentru G4media.ro.

Procurorul șef al DNA, Crin Bologa, spune încă că decizia clasării se referă numai la o faptă de trafic de influenţă, scrie Capital. Acesta a mai precizat că, la momentul arestării preventive, urmărirea penală pe numele Elenei Udrea fusese declanşată pentru mai multe fapte, printre care şi cea de trafic de influenţă.

Crin Bologa a mai spus că acum cercetările în dosarul Microsoft continuă faţă de Elena Udrea pentru restul faptelor şi a amintit că instanţa a validat, prin admiterea propunerii de arestare preventivă, indiciile şi probele existente în dosar.

Back To Top