Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă seară, că pensiile vor crește, la toamnă, dar nu a putut preciza despre ce majorare va i vorba, arătând că procentul va depinde de evoluția economică.

 

Orban a declarat că "sustenabilitatea sistemului de pensii este fundamentală şi vrem să le garantăm pensionarilor că fiecare va primi pensia pe care o merită".

"La şase luni, vom face prognoze de evoluţie a economiei româneşti şi vom vedea şi prognozele făcute de instituţiile internaţionale. Acestea vor sta la baza deciziei pe care o vom lua cu privire la procentul cu care vor creşte pensiile. Cu siguranţă, acestea vor creşte cu cât ne va permite economia", a spus premierul, la România TV.

Orban a reamintit că economia a suferit de pe urma epidemiei, scăderea fiind semnificativă. Pentru a recupera, se fac investiții în infrastructura de transport, de sănătate, energetică, educaţională, în infrastructura de comunicaţii, de agricultură.

În cadrul aceleiași intervenții, premierul s-a referit și la dublarea alocațiilor. Potrivit acestuia, bugetul național nu-și permite deocamdată să suporte cheltuiala de 7,3 miliarde de lei, cât ar însemna aplicarea acestei măsuri. Prin urmare, și alocaţiile vor fi majorate după buget.

"Vom creşte alocaţia cu cât ne vor permite situaţia bugetară şi prognozele economice. Aici a fost o hotărâre a Parlamentului superpopulistă. Nu se pot dubla de două ori într-un an. E o iniţiativă fără niciun fundament economic. Trebuie mărite bugetele de investiţii în mod evident. Nu poţi mări tot - şi pensii, şi alocaţii, şi salarii", a explicat prim-ministrul Orban, la România TV.

Back To Top