Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Sofer amenintat cu pistolul pe strazile din Sibiu
Categorie: Știri naționale

Un șofer ar fi fost amenințat cu arma, pe străzile de Sibiu, de un alt conducător auto pe care îl claxonase pentru a-l atenționa că nu-și păstra banda. Uluitoare este și reacția Poliției. Omul a sunat la 112 și a primit recomandări de comportament în trafic, la pachet c îndemnul de a merge la secție, pentru a depune plângere.

Bărbatul a relatat pățania pentru presa locală din Sibiu.

Șoferul acuză că un conducător auto i-a tăiat calea, apoi l-a amenințat cu pistolul

„Urcam pe strada Alba Iulia. Un conducător auto nu și-a păstrat banda de mers, l-am claxonat, a venit după mine în trombă, a pus frână, a blocat strada și a scos pistolul  la mine. Am sunat la poliție, poliția a spus că nu are ce să îi facă pentru că trebuie să merg să depun plângere în scris. M-am dus după el, le-am spus să  trimită un echipaj și mi-au zis că nu se poate. Le-am spus că este imposibil așa ceva, că sunt în centrul Sibiului, bărbatul a oprit pe  Strada Faurului, la numărul 1”, a povestit cel amenințat, potrivit turnulsfatului.ro.

Imaginile surprinse de camera de bord a celui amenințat >>>

Poliția:  “Apelantul a fost îndrumat să nu răspundă provocărilor și să se prezinte la sediu, pentru a depune plângere”

Poliția a confirmat incidentul, într-un răspuns transmis de purtătorul de cuvânt al IJP Sibiu pentru turnulsfatului.ro: „În cursul acestei zile, în jurul orei 14,30, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, pe fondul unui conflict în trafic, în timp ce se afla pe strada Morilor din municipiul Sibiu, ar fi fost amenințat de un alt șofer cu un obiect ce părea a fi un pistol.

Apelantul a fost îndrumat de polițiști să nu răspundă provocărilor celuilalt conducător auto, să nu se angajeze în urmărirea acestuia și să evite orice contact cu persoana în cauză în vederea evitării escaladării conflictului care ar fi putut degenera astfel în acte de violență cu risc asupra vieții și bunurilor, atât ale celor doi șoferi implicați direct în conflict, cât și ale celorlalți participanți la trafic.

De asemenea, apelantul a fost îndrumat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru a depune o plângere prin care să ofere toate detaliile referitoare la cele sesizate și să pună la dispoziția polițiștilor materialele probatorii pe care a afirmat că le deține”.

Foto: captură video Turnul Sfatului

Back To Top