Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

masini vama giurgiu
Categorie: Știri naționale

Recent întoarsă din Grecia, după un concediu împreună cu fetița și mama sa, o româncă reclamă organizarea din vama Giurgiu unde, spune aceasta, “accesul la ghișeul DSP se face direct de pe carosabil”. În timp ce realiza formalitățile pentru obținerea deciziei de carantinare, o camionetă a trecut în viteză prin dreptul ghișeului, fetița și bunica ei scăpând ca prin minune fără să fie lovite în plin, relatează femeia.

Experiența din vama Giurgiu a fost descrisă pe larg de aceasta într-o postare pe pagina de Facebook “Forum Grecia”, pe care o redăm integral mai jos:

“Concediul în Grecia a fost superb. Din păcate, la revenirea acasa, in vama Giurgiu, am trecut printr-un moment care ne putea fi fatal. Scriu acestea pentru a va avertiza sa nu pățiți si voi la fel.

Așadar: fiind nevaccinate, eu, fetița mea și mama am fost îndrumate de polițistul de frontieră către sediul DSP de la punctul de trecere a frontierei pt a întocmi decizia de carantinare. Sediul se află în dreptul ultimei benzi de intrare, pe partea stângă cum înaintezi spre Romania. Este plasat astfel încât, pentru a vorbi cu persoana de la ghișeu și a putea semna actele, trebuie să stai pe stradă (trotuarul este extrem de îngust, să aibă vreo 30 cm, imposibil să stai pe el). Nu am dat importanta acestui amanunt, nici prin cap nu mi-a trecut că acea stradă ar putea fi circulată: un centru ce desfășoară relații cu publicul nu ar putea pune oamenii sa stea în mijlocul unei străzi circulate, accesul la ghereta DSP (sănătate publica, nu?) nu s-ar putea face printr-un loc periculos, iar polițistul nu ne-ar fi putut trimite într-un loc nesigur, nu? Ei bine, prost gândit: in timp ce eram concentrate să răspundem la întrebările dsp-istului o camionetă a răsărit de niciunde înaintând cu viteza direct spre noi. In ultima clipa am observat-o cu coada ochiului si am avut timp să-mi împing copilul si mama spre margine iar mașina a trecut razant pe alături. Praf ne-ar fi făcut dacă nu o vedeam în ultimul moment! Stupoare, s-a oprit la câțiva metri mai încolo cu o frână bruscă. De ce ar accelera cineva ca nebunul daca sunt oameni in fața masinii, printre care un copil, si daca oricum știe ca in câțiva metri are sa oprească? Nu știu, nu-mi explic.

Șoferul a ieșit să descarce ceva împreună cu unul din cei 3-4 polițiști care priveau impasibili scena in apropiere de noi. Se cunoșteau, își vorbeau familiar, probabil soferul lucra pe acolo, nu știu. A trecut pe lângă noi si i-am spus să conducă mai atent că era sa-mi calce copilul, "dar ce doamna, sunt tâmpit sa va calc?" a țipat la mine. După ce și-a terminat treaba și a plecat, noi fiind încă în stare de șoc, apare polițistul cu care conversase. Credeti ca venise sa ne intrebe daca ne simtim bine, daca suntem ok, dacă avem nevoie de ceva? Nici vorbă! "Să știți că nu ați avut dreptate ca v-ati supărat pe dumnealui, atâta timp cat dvs stati pe carosabil!". "Mai bine ii spuneti șoferului sa nu mai circule cu viteza asta pe lângă pietoni!", ii raspund siderată. "Dacă se întâmplă ceva pe carosabil este vina pietonului!", insista el. "Colegul dvs ne-a indicat acest loc", arăt spre coleg, acesta nu catadicsea să spună nimic, ne privea ușor amuzat alături de alți colegi pe care scria "Poliția de Frontieră". "În plus, UNDE am putea sta?" intreb eu, arătând că nu este trotuar, ca ghereta la care am fost trimise dă direct în stradă. Raspunde: "Nu e vina noastră că aici si-a pus DSPul sediul".

Omul se uita in ochii mei cu îndrăzneală, ca si cum tot ceea ce ni se întâmplase era perfect normal, ceilalți polițiști la câțiva metri mai încolo priveau nepăsători, un tip pe care scria ceva în bulgărește a întors repede capul în altă direcție, dsp-istul de la ghișeu si-a înfundat nasul mai adânc in hârtii. Liniște totală. Mama avea lacrimi în ochi, fetița tremura usor, eu priveam de la unul la altul si... nu am mai știut ce să zic, nu am mai zis nimic.

Da, domnule polițist, e vina noastră că stăteam pe carosabil acolo unde colegul dvs ne-a pus sa stam, da, domnule șofer, continuati sa apăsați accelerația mai ales cand aveti copii în preajma, acest lucru nu vă face "tâmpit" așa cum chiar dvs v-ati exprimat, naiba sa-i ia pe pietonii care și-au gasit sa stea la ghișee in strada, da, domnilor polițiști, continuati sa îndrumați oamenii, mai ales femeile si copiii, să stea pe carosabil și apoi explicați-le că e normal sa moară dacă nu sunt atenți la mașini in timp ce prezinta acte, raspund la intrebari si semnează hârtii, da, domnilor de la DSP, pe viitor sa puneti ghereta aia fix in mijlocul străzii si să băgați nasul cât mai adânc în acte, da, domnilor bărbați, continuati să priviți de pe margini cum 2 femei și o fetiță stau pe carosabil neobservând ca o mașină se îndreaptă în viteză spre ele, e chiar interesant, se prind sau nu? le calcă sau scapă? Niciodata sa nu admonestati soferii "tîmpiți" care o calcă la maxim, ci întotdeauna femeile si copiii. Si mai ales, dragi domni, vă rog sa nu le întrebați niciodata dacă se simt bine, dacă au pățit ceva, dacă au nevoie de ajutorul vostru. E vina lor, e numai vina lor!

Ce voiam să vă spun? Accesul la ghișeul DSP din vama Giurgiu se face direct de pe carosabil pe o stradă circulată, așa că dacă aveți treabă pe acolo fiți atenți la mașini”.

 

Foto ilustrație (psnews.ro)

Back To Top