Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ioana mihaila ministrul sanatatii
Categorie: Știri naționale

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a făcut sâmbătă o serie de precizări despre măsurile care ar putea fi adoptate în cazul în care numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 continuă să crească. Oficialul s-a referit inclusiv la impunerea unor restricții de circulație care, însă, nu vor viza și persoanele vaccinate.

“Dacă cifrele se înrăutăţesc, este nevoie să intervenim cu măsuri de prevenţie şi de limitare a răspândirii infecţiei. Ce vrem să facem cu prioritate este să accelerăm campania de vaccinare, pentru că este cea mai eficientă măsură de prevenţie şi de limitare a răspândirii infecţiei, şi să ţinem cât de mult timp posibil putem şcolile deschise, pentru că nu vrem să mai avem acele efecte asupra educaţiei copiilor care sunt consecinţe a ce s-a întâmplat anul trecut. Acestea sunt principiile de la care plecăm. Este clar că în acest context, dacă va fi nevoie să instituim mijloace de restricţie de circulaţie, ele nu vor viza persoanele vaccinate, în primul rând”, a declarat ministrul Sănătății, potrivit News.ro.

Ioana Mihăilă a ma dat asigurări că doar în ultimă instanță vor fi adoptate măsuri care să vizeze unitățile de învățământ.

Back To Top