bandă poliție crimă femeie ucisă
Categorie: Știri naționale
  • O femeie de 35 de ani a fost înjunghiată mortal, de fostul concubin, în parcul central din Oravița.
  • Atacul a avut loc aseară, autorul fiind chiar fostul concubin al victimei.
  • Actualul iubit, care se afla împreună cu femeia, a fost de asemenea rănit.

Femeia de 35 de ani ar fi fost ucisă în timp ce se afla în parc, cu actualul iubit.

“La data de 29 aprilie 2022, ora 21.10, poliţiştii din Caraş-Severin au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane, o femeie şi un bărbat, au fost lovite de un bărbat, care ulterior a părăsit locul faptei.  Femeia, de 35 de ani, din Oraviţa, a fost preluată de ambulanţă, în stare gravă şi, ulterior, a decedat. În urma loviturilor, bărbatul a fost rănit uşor”, a anunțat IPJ Caraş- Severin.

Polițiștii au organizat filtre și l-au depistat pe făptaș, care a fost reținut și pentru care procurorul va cere, astăzi, arestarea preventivă.

“Procurorii din cadrul  Parchetului de pe lângă  Tribunalul Caraș-Severin au  dispus în dosarul nr. 112/P/2022,  în data de 30.04.2022, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă  inculpatul F.M, pentru săvârșirea infracţiunilor  de omor, faptă prev. de art. 188 alin. 1 Cp şi  loviri sau alte violente, prev. art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cp.

În fapt, s-a reţinut că,  în data de 29.04.2022, în jurul orei 21,11 pe raza localităţii Oraviţa din judeţul Caraș-Severin, respectiv în parcul din faţa Primăriei Oraviţa un bărbat, identificat în persoana inc. F. M. i-a înjunghiat, pe fondul geloziei,  pe numiții B. L. S. (fosta concubină) şi Z. D. (actualul concubin al numitei B. L. S.), rezultând decesul numitei B. L. S., precum şi rănirea numitului Z. D.

Prin ordonanţă Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin inc. F.M. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 30.04.2022.

 Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a formulat în data de 30.04.2022 propunere de arestare preventivă a inc. F.M. pentru o perioadă de 30 de zile la Tribunalul Caraş-Severin, pentru săvârșirea infracţiunilor  de omor, faptă prev. de art. 188 alin. 1 Cp şi  loviri sau alte violente, prev. art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cp.”, au transmis, sâmbătă dimineață, reprezentanții Parchetului.

VEZI ȘI: Adolescentă de 17 ani, ucisă de iubitul mult mai în vârstă. Bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Back To Top