Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

faleza costinesti
Categorie: Știri naționale

 • Zeci de metri din faleza de la Costinești sunt pe cale să se prăbușească, după ce pilonii de susținere montați în urmă cu zece ani pentru a împiedica fenomenul de eroziune au cedat.
• Zona a fost îngrădită pentru a nu-i pune în pericol pe turiști și localnici.


Reprezentanții Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL) au îngrădit zona periculoasă a falezei de la Costinești pentru a evita orice fel de pericol în rândul turiștilor sau localnicilor. ABADL a anunțat luni că faleza este inclusă în proiectul „Reducerea eroziunii costiere Faza II”.
„Faleza de la Costineşti care este ameninţată de efectele distructive ale procesului de eroziune costieră este inclusă în proiectul Reducerea eroziunii costiere faza II. Staţiunea Costineşti va beneficia în cadrul proiectului de o protecţie costieră de 2.550 de m liniari şi de 16 hectare de plajă nouă. În cadrul proiectului vor fi demolate mai întâi structurile existente, vor fi construite epiuri marine noi încastrate în ţărm şi vor fi instalate structuri pentru valorificarea biodiversităţii marine - recifi artificiali”, au precizat reprezntanții Administrației, relatează digi24.ro.
Potrivit sursei citate, zona respectivă este monitorizată şi a fost îngrădită.
Obiectivul general al proiectului este de a proteja şi a îmbunătăţi calitatea mediului şi a standardelor de viaţă ale comunităţilor locale de-a lungul coastei româneşti a Mării Negre şi de a spori siguranţa în zona de sud a coastei, grav ameninţată de efectele distructive ale procesului de eroziune costieră, mai precizează sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Plecarea lui Cioloș din USR a agitat apele în filiala prahoveană. „Power-sharing” și „președinte nelegitim”

Back To Top