Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

chipaj smurd copil căzut
Categorie: Știri naționale
  • Un nou incident care se putea transforma într-o tragedie a avut loc vineri.
  • Un copil a căzut de la etajul a treilea al unui bloc.

O fetiţă în vârstă de trei ani a căzut vineri de la etajul 3 al unui bloc de locuinţe din municipiul Braşov. Copila a supraviețuit, primind primul ajutor la fața locului. Aceasta a fost transportată ulterior la spital, potrivit ISU Brașov.

Nu se cunosc deocamdată împrejurările în care s-a produs incidentul, dar, din nefericire, numeroase astfel de cazuri au avut loc în ultima vreme, seria neagră fiind deschisă în vara anului trecut, când doi gemeni din Ploiești, lăsați nesupravegheați, au murit după ce au căzut de la etajul 10.

VEZI ȘI: Mama copiilor care au căzut de la etajul 10, decăzută din drepturile părintești față de cel de-al treilea copil

Numai în ultimele zile, un copil de nici doi ani a murit după ce a căzut de la etajul patru al blocului, la Petroșani, iar altul, de patru ani, a ajuns în stare gravă la spital după ce a picat de la etajul 3 al unui bloc din București, în timp ce se afla în grija fratelui său.

Back To Top