Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

saga festival
Categorie: Știri naționale
  • Cinci tineri care participau la SAGA Festival, în București, ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma consumului de droguri. Doi dintre ei au murit.
  • Organizatorii au transmis un punct de vedere oficial în care declară că sunt “împotriva consumului de substanțe interzise” și au “zero toleranță” pentru posesia stupefiantelor.

Cei cinci tineri care au fost preluați în stare critică participau la SAGA Festival, derulat în perioada 3-5 iunie în București. Primul deces a fost înregistrat la un bărbat de 25 de ani, din Republica Moldova, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce acesta era transportat la spital, iar al doilea a survenit ulterior, la un alt tânăr care fusese internat în stare critică, la Terapie Intensivă, scrie Gândul. Alți trei sunt, în continuare, în stare gravă.

Se pare că toți ar fi consumat droguri.

În noaptea de vineri spre sâmbătă a Festivalului SAGA, de la Arena Națională unde au loc concertele, au fost ridicate circa 30 persoane care aveau asupra lor substanțe interzise, spun surse citate de Gândul.

Reacția organizatorilor SAGA Festival

Într-un punct de vedere oficial transmis de organizatorii festivalului pentru g4media.ro, aceștia condamnă ferm consumul de droguri și spun că au luat măsuri drastice pentru a preveni incidente nedorite, participanții fiind controlați “în detaliu”.

“Pentru festivalul SAGA, siguranța participanților este cea mai importantă. De aceea, de fiecare dată luăm toate măsurile necesare pentru a preveni incidente de orice fel. La intrarea în perimetrul evenimentului, echipele de securitate controlează în detaliu fiecare persoană care accesează zona.

Ca o confirmare a poziției pe care o luăm, reprezentând totodată o constanță pentru noi, este și parteneriatul de anul acesta cu Agenția Națională Antidrog, care este prezență la eveniment cu puncte de informare, într-o campanie de prevenire a consumului de substanțe interzise.

SAGA Festival este complet împotriva consumului de substanțe interzise și are zero toleranță pentru posesia lor și un comportament de acest gen. De aceea se încearcă de fiecare dată, prin toate modalitățile, educarea publicului în acest sens.

În ceea ce privește evenimentele regretabile de vineri seară, menționăm faptul că echipajele SMURD și Ambulanță au acționat rapid pentru a le oferi primul ajutor persoanelor în nevoie, la fața locului și transport de urgență la spital.

SAGA Festival este despre muzică, despre întâlnirea cu prietenii, despre siguranță participanților și informarea acestora, de aceea face încă o dată apel către festivalieri să se bucure de experiență unui astfel de eveniment fără stimulente care le pot pune viață în pericol și fără orice altfel de excese care pot dauna sănătății și integrității fizice și morale”.

VEZI ȘI: Peste 40 de infracţiuni privind consumul şi traficul de droguri, la festivalul Neversea

Foto: SAGA Festival

Back To Top