Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

saga festival
Categorie: Știri naționale
  • SAGA Festival a ajuns în atenția autorităților, prin problemele apărute în weekend, în ciuda măsurilor luate de organizatori.
  • Jandarmii bucureșteni au dezvăluit că, în primele două zile de festival, au constatat 77 de fapte de natură penală pentru încălcări ale legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, dar şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În primele două zile, jandarmii din Capitală au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.000 de lei, participanţilor la Saga Festival. ”În perioada 3-4 iunie, în urma încălcării normelor legale în vigoare de către anumiţi participanţi, jandarmii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare”, informează Jandarmeria Capitalei, citată de g4media.ro.

Potrivit sursei citate, în perioada 3-4 iunie, au fost întocmite și actele necesare începerii cercetărilor pentru 77 de fapte de natură penală, în urma constatării, împreună cu BCCO Bucureşti, a unor încălcări ale prevederilor legale privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, dar şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, precum şi pentru furt calificat.

VEZI ȘI: Doi morți și trei tineri în stare gravă, se pare din cauza drogurilor, în rândul participanților la SAGA Festival. Mesajul organizatorilor

Cu o zi în urmă, cinci tineri ar fi avut nevoie să fie transportați la spital, ca urmare a consumului de droguri. Toți au fost preluați în stare foarte gravă de la eveniment, iar doi dintre aceștia au murit.

Saga Festival a avut loc în București, în perioada 3-5 iunie.

Foto: Facebook/ Saga Festival

Back To Top