Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

marcel boloș
Categorie: Știri naționale
  • Ministrul Marcel Bololș a publicat, zilele acestea, o declarație de avere în care mărturisește că are nu mai puțin de 16 depozite bancare în care a strâns peste un milion de lei.
  • Acesta a pus că a reușit să strângă acești bani lucrând la stat și având, uneori, și câte două locuri de muncă.

Marcel Boloș spune că nu este singurul bugetar care a reușit să strângă bani lucrând în sistemul public.

„Să nu uitaţi că lucrez de 30 de ani în administraţie, sunt profesor universitar de 26 de ani şi sunt singur, nu am persoane în întreţinere, am ocupat funcţii de conducere de-a lungul carierei mele didactice şi profesionale. Deci nu sunt bani pe care i-am adunat peste noapte, sunt rezultatul muncii mele de peste 30 de ani. (...) Secretul este ca să lucrăm acolo unde avem competenţele necesare şi având mai tot timpul două locuri de muncă, până la urmă este un lucru care este pe deplin justificat”, a declarat Marcel Boloş pentru Antena 3, potrivit News.ro.

Acesta le transmite angajaților de la stat că trebuie să se apuce de treabă de tineri ca să strângă avere: “Nu sunt bani pe care i-am câştigat de pe un an pe altul, sunt bani care sunt rezultatul muncii mele şi am ocupat funcţii de conducere de la 28 de ani, deci sunt de peste 24 de ani în funcţii de conducere, deci am avut un nivel de venit corespunzător, plus că sunt profesor universitar”.

Declarațiile au fost făcute la mai puțin de o săptămână după Marcel Boloș a publicat, pe site-ul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, o declarație de avere în care apar trei proprietăți imobiliare, în Cluj și Bihor, dar și 16 conturi și depozite bancare.

Declarația de avere poate fi văzută aici.

VEZI ȘI: O sumă de 16.000 euro, care nu ar putea fi justificată, descoperită de ANI în averea unui funcționar de la Serviciul Anticorupție Prahova

Back To Top