Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

biserica trotuar
Categorie: Știri naționale

 • Biserica „Izvorul Tămăduirii”, construită pe trotuar în Cosntanța și care nu are autorizație, va fi demolată.
• Duminică a avut loc ultima slujbă religioasă în incinta acesteia.
• Judecătorii Tribunalului Constanța s-au pronunțat definitiv, în procesul civil intentat de Primăria Constanța Arhiepiscopiei Tomisului.


La aproape 20 de ani de când a fost ridicată, o biserică din Constanța, construită pe trotuar, va fi demolată. Judecătorii Tribunalului Constanța s-au pronunțat definitiv, în decembrie 2021, în procesul civil intentat de Primăria Constanța Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la desființarea construcției ilegale situate pe Bulevardul Tomis, respectiv biserica „Izvorul Tămăduirii”.
Reprezentanții Bisericii au propus o soluție pentru autoritățile locale, cu privire la aplicarea acestei hotărâri, solicitând relocarea lăcașului. În urmă cu câțiva ani s-a încercat acest lucru, însă fără succes pentru că zona unde ar fi trebuit să fie mutată biserica improvizată se afla între blocuri, iar locuitorii din zonă s-au revoltat.
Pe 14 martie 2022, ar fi expirat termenul legal prin care se putea demola Biserica de pe trotuar, așa cum este cunoscută de locuitorii din zonă. La aproape trei luni de la acel moment, Biserica Izvorul Tămăduirii, de pe bulevardul Tomis se află în centrul unei dileme. Se va demola sau nu lăcașul de cult? Răspunsul la întrebare nu este oferit clar de nicio parte implicată, titrează ziuaconstanta.ro.

Municipalitatea a pledat pentru prelungirea termenului de aplicare a diciziei judecătorești. „Pe 11 mai Arhiepiscopia Tomisului a solicitat și a primit din partea Primăriei Constanța o prelungire a termenului de punere in aplicare a sentinței judecatorești cu 30 de zile. Pentru alte detalii privitoare la demolarea bisericii, vă rugăm sa vă adresați reprezentanților Arhiepiscopiei”, relatează sursa citată.
Reprezentantul Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a precizat, pentru sursa citată: „Noi am spus de mult timp că o vom reloca”, însă nu a știut să ne spună și pașii și dacă urmează o demolare a actualului lăcaș de cult. La începutul lunii martie, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a precizat că nu consideră că se va proceda la demolarea acesteia. „Nu se va întâmpla așa. Va fi relocată, am făcut demersurile și am găsit și locație”, a spus ierarhul. Totuși, până acum nu a fost luată nicio măsură concretă în afară de oprirea slujbelor în lăcașul de cult.
Duminică a avut loc ultima slujbă religioasă în incinta acesteia.

CITEȘTE ȘI: Loc de joacă vandalizat în Ploiești. Unde se pot reclama astfel de fapte

 

Back To Top