Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

criptomonede inselaciune
Categorie: Știri naționale
  • Mai multe percheziții au avut loc, zilele acestea, într-un dosar de înșelăciune cu criptomonede.
  • Păgubitul a rămas fără o sumă uriașă pentru că, după ce virat monedele virtuale așa-zisului cumpărător, acesta din urmă a invocat o eroare electronică și nu i-a mai plătit suma datorată în bani reali.
  • Faptele s-a petrecut în 2018, însă abia acum un suspect a fost reținut.

Trei persoane sunt cercetate în dosarul de înșelăciune și complicitate la înșelăciune cu criptomonede.

Joi, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, împreună cu cei ai Servicului de Investigare a Criminalități Economice și ai Serviciului Criminalistic, au efectuat cinci percheziții domiciliare, în județele Tulcea, Constanța și în municipiul București, la persoane bănuite de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

“În fapt, în anul 2018, un bărbat, de 37 de ani, din județul Tulcea, ar fi indus în eroare și ar fi determinat un alt bărbat, să-i vireze din portofelul virtual trei criptomonede, urmând să primească 77.417,42 lei. Ulterior, bărbatul de 37 de ani ar fi invocat că, din cauza unei erori electronice, tranzacția nu a fost efectuată. După ce persoana vătămată ar fi transferat monedele, acestea ar fi fost redirecționate către conturile deținute de o femeie, de 48 de ani, și un bărbat, de 46 de ani, ambii din municipiul București”, a anunțat Poliția Română.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 4 ceasuri de lux, 2.000 de euro, 2 portofole electronice în care sunt stocate criptomonede, în valoare de 40.000 de euro, documente privind efectuarea de tranzacții financiare, telefone mobile și medii de stocare.

VEZI ȘI: Dâmbovițeancă prinsă că se ținea de escrocherii, pe Valea Prahovei. Cum își înșela victimele

Față de bărbatul de 37 de ani, din județul Tulcea, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, iar femeia, de 48 de ani, și bărbatul, de 46 de ani, sunt cercetați pentru complicitate la înșelăciune, mai precizează IGPR.

Suportul de specialitate în cadrul anchetei a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Foto: IGPR

Back To Top