viol adolescentă
Categorie: Știri naționale
  • O minoră din Craiova a fost răpită de pe stradă și obligată, de fostul iubit, să întrețină cu el relații sexuale.
  • Agresorul, în vârstă de numai 18 ani, a fost prins și arestat preventiv.

Clipe de coșmar trăite, în weekend, de o adolescentă de 16 ani din Craiova, luată cu forța de pe stradă, de fostul iubit, și violată pe un teren viran din localitate.

“La data de 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și viol. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, în seara zilei de 17 iunie a.c., în timp ce se afla pe o strada din cartierul 1 Mai, din Craiova, tânărul ar fi urcat împotriva voinței sale, într-un autoturism, o adolescentă de 16 ani, din Craiova, cu care acesta ar fi avut o relație.

Ulterior s-ar fi deplasat pe un teren viran din zona Mofleni, unde din declarațiile adolescentei, ar fi agresat-o fizic și ar fi întreținut relații sexuale fără consimțământul acesteia”, transmite Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Tânărul a fost depistat și preluat de polițiști. El a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

VEZI ȘI: Pericol în Parcul Municipal Vest. Adolescentă de 16 ani, depistată la volan în timp ce conducea haotic

 Foto ilustrație

Back To Top