Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mae reactie medvedev
Categorie: Știri naționale
  • România nu a rămas fără replică în fața celor mai noi amenințări lansate împotriva sa de un oficial rus.
  • Ministerul de Externe a răspuns prompt și ferm declarațiilor lui Dmitri Medvedev.

Într-un comunicat de presă transmis duminică, Ministerul român al Afacerilor Externe (MAE) a taxat poziția exprimată de Medvedev, după ce Rep. Moldova a devenit, oficial, candidat pentru aderaea la Uniunea Europeană:

“Declarațiile lui Dmitri Medvedev, subsecvente deciziei istorice a Consiliului European din 23-24 iunie privind acordarea statutului de stat candidat la aderarea la UE pentru Republica Moldova și Ucraina, fac parte din retorica falsă, cu care ne-am obișnuit deja, a Kremlinului, propagată în Republica Moldova atât înainte, cât și după agresiunea ilegală, nejustificată și neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei.

Reacția menționată indică, pe lângă un mare grad de frustrare, un lucru cert: decizia Consiliului European de a acorda statutul de stat candidat pentru Republica Moldova este o decizie corectă și reprezintă o realizare cu adevărat istorică, o reconfirmare a vocației și orientării europene ale Republicii Moldova și cetățenilor săi.

VEZI ȘI: Amenințare din Rusia, la adresa României. Medvedev: “Politicienii români dansează politic în cerc în jurul Moldovei. Consecinţele pot fi mult mai puţin amuzante”

Acestă decizie reprezintă, pe de o parte, inițierea drumului ireversibil spre integrarea deplină a Republicii Moldova în Uniunea Europeană, acolo unde îi este locul și, pe de altă parte, o nouă confirmare a valorii strategice a politicii de extindere a Uniunii”.

Back To Top