Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, două atenționări de caniculă, avertizări valabile pe tot teritoriul României.
  • Timp de trei zile, inclusiv în Prahova, va persista un val de căldură, dar și de disconfort termic. 

 Vremea se va schimba radical, începând de miercuri, pe tot teriroriul României. Meteorologii au emis, marți, două atenționări de cod galben și portocaliu de caniculă.

Citește și: Circulația rutieră va fi închisă, în weekend, pe Bulevardul Independenței din Ploiești

Cod galben: Timp de trei zile, respectiv 29 și 30 iunie, dar și 1 iulie, potrivit ANM, se va înregistra un val de căldură și disconfort termic ridicat. În intervalul menționat valul de căldură se va extinde și se va intensifica în toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 33 și 37 de grade. Disconfortul termic va fi ridicat în zonele de câmpie și de podiș, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Atenționarea ANM de cod galben este valabilă și în Prahova.

Cod portocaliu: În zilele de miercuri (29 iunie), joi (30 iunie) și vineri (01 iulie), valul de căldură va fi persistent în vestul, nord-vestul și local în centrul teritoriului, iar temperaturile se vor apropia de valorile maxime extreme ale perioadei. Se vor înregistra frecvent valori de 37...38 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Back To Top