Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

petre daea
Categorie: Știri naționale
  • Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Daea în funcția de ministru al Agriculturii.

“Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 8 iulie 2022, decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a domnului Petre Daea, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc astăzi, ora 13:00, la Palatul Cotroceni”, a anunțat, vineri dimineață, Administrația Prezidențială.

Liderii PSD au votat în unanimitate ca Daea să revină la Ministerul Agriculturii, a cărui conducere o preia după demisia lui Adrian Chesnoiu.

VEZI ȘI: Adrian Chesnoiu se retrage din funcția de ministru al Agriculturii și se autosuspendă din PSD. DNA a cerut retragerea imunității acestuia

Petre Daea a mai fost ministru al Agriculturii timp de câteva luni, în 2004, în guvernul condus de Adrian Năsatse, iar apoi în perioada ianuarie 2017 – noiembrie 2019, interval în care a deținut funcția în cabinetele conduse de Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă.

VEZI ȘI: Petre Daea, viitorul ministru al Agriculturii. A fost votat în unanimitate de liderii PSD

 

 

Back To Top