Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

expert criminaslist
Categorie: Știri naționale

 

• Ministerul Justiţiei a pus în dezbatere publică proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Ordonanţei Guvernului nr. 2/2000 privind organizarea activităţii de expertiză tehnică judiciară şi extrajudiciară și a Ordonanţei Guvernului nr. 75/2000 privind organizarea activităţii de expertiză criminalistică.
• Astfel, se propune simplificarea procedurilor privind recunoașterea calificărilor profesionale de expert tehnic judiciar şi expert criminalist în conformitate cu prevederile europene.

În esență, modificările legislative propuse simplifică procedura de recunoaştere a calificărilor profesionale atât cu privire la forma documentelor cerute, cât și cu privire la asigurarea posibilității efective de îndeplinire a procedurii prin mijloace electronice.
Astfel, prin intermediul platformei „Punctul de contact unic electronic”, care îndeplineşte rolul de Ghişeu Unic, aplicaţie în care Ministerul Justiţiei operează ca autoritate competentă, printre altele, şi pentru calificările profesionale de expert tehnic judiciar şi expert criminalist, se vor putea realiza următoarele:
– documentele necesare recunoaşterii calificării profesionale vor putea fi depuse în fotocopie, fără a mai fi necesară trimiterea unei copii legalizate;
– procedurilor şi formalităţilor ocazionate de procesul de recunoaştere a calificărilor profesionale vor putea fi îndeplinite în totalitate online.
Proiectul pune în acord și prevederile OG 2/2000 și OG 75/2000 cu obligațiile izvorâte din Directiva nr. 2005/36/CE privind recunoaștera calificărilor profesionale și din Directiva nr. 2006/123/CE privind serviciile în cadrul pieței interne.

CITEȘTE ȘI: Poliția Locală a dat aproape 70 de amenzi, în weekend, în parcurile din Ploiești

 

Back To Top