Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

spor obezitate
Categorie: Știri naționale
  • Consilierii locali clujeni au votat acordarea unor sporuri de 15% din salariul de bază funcţionarilor din Primărie a căror sănătate are de suferit din cauza lucrului la birou.
  • Hotărârea se referă la cei stresați, care suferă de hipertensiune sau care riscă să devină obezi.

Hotărârea în baza căreia va fi acordat acest spor de 15% a fost adoptată după ce Direcția de Sănătate Publică Cluj a realizat, în acest an, un raport care confirmă că salariații de la birou ”îşi desfăşoară activitatea în locuri de muncă care presupun condiţii periculoase sau vătămătoare”. Potrivit stiridecluj.ro, pentru că stau la birou, subalternii primarului Emil Boc sunt expuși unor boli precum hipertensiunea arterială, supraponderabilitatea sau obezitatea şi afecţiuni ale coloanei vertebrale.

În Primăria Cluj-Napoca sunt 100 de angajaţi cu boli de nutriţie şi metabolism (17 cazuri de suprapondere, 30 de cazuri de obezitate grad 1; 12 cazuri de obezitate grad 2; 4 cazuri de obezitate grad 3). Raportul DSP citat de sursa amintită arată că 23,13% dintre angajaţii consultaţi sunt supraponderali.

”Munca cu caracter static, fără solicitări fizice semnificative, poziţia şezândă prelungită, caracteristice ale muncii de birou, stresul profesional şi alimentaţia neadecvată sunt principalii factori favorizanţi ai obezităţii întâlniţi la angajaţii acestei instituţii”, arată medici de la DSP, în documentul citat de stiridecluj.ro.

VEZI ȘI: Grevă la Uzina Mecanică Plopeni. Angajații îi cer ministrului Economiei să își respecte promisiunea de a le majora salariile și de a le plăti spor de pericol

Sursa foto: stiridecluj.ro

Back To Top