Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Mănăstirea Cernica
Categorie: Știri naționale
  • Un accident care a avut loc duminică după-amiază, la Cernica, s-a soldat cu două victime, una dintre ele decedată.
  • Un șofer a intrat cu mașina într-un grup de oameni, pe aleile mănăstirii.

Polițiștii din Ilfov au spus că accidentul de la Mănăstrirea Cernica a avut loc în jurul orei 14.40, când un conducător auto, în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe aleea de acces, a acroşat femei: “Pentru femeia de 63 de ani a fost declarat decesul, iar femeia în vârstă de 33 de ani a fost transportată la o unitate spitalicească din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele alcooltest şi drug test, rezultatul fiind negative atât pentru consumul de alcool, cât si pentru consumul de substanţe psihoactive, la volan.

Totodată bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru recoltarea de mostre biologice.

“Din verificări a rezultat faptul că, aleea respectivă, din curtea Mănăstirii Cernica, este un drum închis circulaţiei publice, prevăzut cu o poartă de acces şi barieră, intrarea fiind condiţionată de achitarea unei taxe”, a mai precizat IJP Ilfov.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, care au deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi, respectiv vătămare corporală din culpă.

VEZI ȘI: Accident spectaculos pe DN 1, la Bănești, provocat de un șofer beat criță

Foto: ziarullumina.ro

Back To Top