Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

analiza apei
Categorie: Știri naționale
  • 99 de laboratoare pentru monitorizarea substanțelor și indicatorilor din apele uzate și apele de suprafață, precum și a indicatorilor de calitate din apa potabilă vor fi achiziționate din fonduri externe nerambursabile.

O hotărâre de Guvern adoptată vineri a aprobat nota de fundamentare privind necesitatea şi oportunitatea efectuării cheltuielilor de investiţii aferente proiectului ,,Dezvoltarea unui laborator naţional pentru îmbunătăţirea monitorizării substanţelor deversate în ape şi a calităţii apei potabile".

“Proiectul în valoare de peste 191 milioane lei are ca obiectiv îmbunătățirea sistemului național de monitorizare și evaluare a calității apei. Perioada de implementare este de 21 de luni. Concret, se are în vedere dezvoltarea unui laborator virtual la nivel național care să colecteze datele de analize din 99 laboratoare pentru monitorizarea substanțelor și indicatorilor din apele uzate și apele de suprafață și a indicatorilor de calitate din apa potabilă. Ulterior, aceste date vor fi raportate structurilor europene, în vederea creșterii colectării și epurării apelor uzate și a alimentării cu apă potabilă a populației țării”, informează un comunicat al Executivului.

Finanțarea proiectului se realizează din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor și bugetul Ministerului lui Sănătății.

VEZI ȘI: Alertă națională din cauza secetei. Câtă apă este în lacurile de acumulare din Prahova

 

Back To Top