Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parcare taxă mangalia
Categorie: Știri naționale
  • Consiliul Local Mangalia a decis să suspende plata tarifului de parcare în unele dintre stațiunile de pe litoral.
  • Măsura a fost luată pentru a veni în sprijinul turiștilor care, altfel, ar fi trebuit să achite o taxă de 3 lei/oră.
  • Un alt plan care prinde contur pe litoral se referă la preluarea administrării plajelor de către autoritățile locale.

Consilierii locali din Mangalia au adoptat, joi, în cadrul unei ședințe de îndată, proiectul de hotărâre care vizează suspendarea plății tarifului pentru utilizarea locurilor de parcare amenajate în oraș și stațiunile turistice Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter și Neptun-Olimp. Măsura este valabilă până la sfârșitul actualului sezon estival. A

Turiștii care petrec vacanța la mare, în stațiunile administrate de Primăria Mangalia, vor fi scutiți de plata taxi de parcare, respectiv de 3 lei/oră pentru autoturisme și de 5 lei/oră pentru autoutilitare, tariful pe zi fiind de 15 lei, pentru orice tip de autovehicul, a informat Primăria Mangalia.

„Am luat această decizie, pentru a impulsiona sezonul turistic și pentru a încuraja cât mai mulți turiști să petreacă vacanțele în stațiunile Mangaliei, fără a mai avea grija de a plăti locul de parcare, indiferent unde aleg să lase mașina, în parcările publice din oraș și stațiuni”, a declarat primarul Radu Cristian.

Primăria Mangalia vrea să preia administrarea plajelor

După cele întâmplate în ultimii ani și pe fondul reticenței turiștilor de a mai alege litoralul românesc în această vară, primarul din Mangalia vrea să le propună celorlalți edili să facă front comun pentru a cere Parlamentului României modificarea legislației în vigoare, în sensul transferării sectoarelor de plajă în administrarea autorităților locale.

„Voi propune colegilor primari să facem front comun pentru a cere Parlamentului modificarea legislației specifice privind administrarea plajelor, astfel încât acestea să fie preluate de Primării și date ulterior în folosință hotelierilor, în condițiile legii. Nu este normal ca turistul să plătească pentru folosirea unui șezlog sau pentru a putea pune un cearșaf pe nisip. De aceea, singura soluție este ca plajele să ajungă direct la hotelieri, care să ofere gratuit șezlonguri turiștilor”, a explicat Radu Cristian.

VEZI ȘI: Taxă de cearșaf de 200 de lei, pe litoralul românesc

Demersuri pentru finalizarea de urgență a drumului expres între A2 și stațiunile din sudul litoralului

O altă măsură destinată încurajării turismului este, în viziunea edilului, realizarea, cât mai urgent, a drumului expres care să lege Autostrada A2 de stațiunile din sudul litoralului. „Pe această cale, solicit tuturor parlamentarilor de Constanța să susțină acest proiect pentru a fluidiza traficul rutier și a facilita accesul turiștilor către mare, fără a mai sta în trafic ore în șir. Vom ține legătura cu autoritățile statului pentru a obține cât mai repede cu putință aprobarea pentru realizarea acestei rute alternative pentru turiști. Proiectul a avansat considerabil și există șanse să obținem finanțare încă de anul acesta”, a completat Radu Cristian.

Foto: Primăria Mangalia

Back To Top