Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

căzuti in fosă septică
Categorie: Știri naționale
  • O femeie și doi bărbați au murit, miercuri seară, după ce au coborât într-o fosă septică.
  • Lor și proprietarului li s-a făcut rău, dar numai acesta din urmă a mai putut fi salvat.
  • Printre victime se află primarul localității și fiica acestuia, de numai 32 de ani, mama unui copil care nu a împlinit încă un an.

Tragedia a avut loc în comuna Sărățeni, din Mureș, miercuri seară, iar totul a început când un bărbat și-a chemat vecinul să-l ajute să curețe o fosă septică. Potrivit observatornews.ro, omului i s-a făcut rău. Proprietarul fosei s-a speriat și a sunat la 112, dar l-a chemat și pe primar, care locuia în apropiere și care a venit însoțit de fiica lui. Amândoi au coborât încercând să salveze prima victimă, dar au avut aceeași soartă.

Cel de-al patrulea a intrat proprietarul, un bărbat de 62 de ani și singurul care a supraviețuit.

În ciuda eforturilor disperate ale echipajelor de urgență, după o oră de resuscitare a fost pronunțat decesul celorlalți doi bărbați, de 48, respectiv 59 de ani, și al unei femei de 32 de ani.

Printre victime se află primarul comunei și fiica lui, aceasta din urmă mama unui băiețel care nu a împlinit încă un an.

Poliţiştii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

VEZI ȘI: Tragedie la Sinaia. O tânără în vârstă de 24 de ani a fost găsită decedată

Foto: observatornews.ro

Back To Top