Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rudel obreja
Categorie: Știri naționale
  • Judecătorii de la Tribunalul Ilfov au admis solicitarea formulată de Rudel Obreja, pentru întreruperea executării pedepsei.
  • Fostul președinte al Federației Române de Box, condamnat în dosarul Gala Bute, suferă de cancer și a cerut să i se permită să se trateze în afara închisorii.
  • Hotărârea privind întreruperea executării pedepsei nu este definitivă.

Tribunalul Ilfov a decis, pe fond, că poate fi întreruptă executarea pedepsei, pe o perioadă de trei luni, pentru Rudel Obreja, care a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Magistrații au hotărât că, în intervalul menționat, fostul președinte al FRB nu poate părăsi ţara decât în condiţiile stabilite de instanţă, trebuie să ia legătura cu Poliţia pentru a fi luat în evidenţă, nu are voie să deţină arme și trebuie să se prezinte la spital pentru tratament. Dacă va încălca una dintre aceste măsuri, atunci întreruperea pedepsei va fi revocată.

Obreja a cerut întreruperea executării pedepsei după ce a aflat că are cancer, cu metastaze, argumentând că are nevoie de tratament de care nu poate beneficia cât timp se află după gratii.

VEZI ȘI: Rudel Obreja, mesaj din închisoare: “Am cancer  cu metastaze. Vreau să trăiesc! Dar pentru asta am nevoie de proceduri”

Hotărârea pronunțată vineri de Tribunalul Ilfov nu este definitivă și poate fi contestată în termen de trei zile de la comunicare.

Back To Top