Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mină marină eforie
Categorie: Știri naționale
  • Forțele Navale Române au fost în alertă, duminică seară, după ce o mină marină a fost văzută în larg, în raionul Eforie.
  • Autoritățile române au precizat că a fost vorba despre o mină marină de tip YAM, care reprezenta un pericol pentru navigația, în siguranță, în apele teritoriale românești.
  • Dispozitivul a fost distrus, fiind a doua intervenție de acest fel derulată de români de la izbucnirea războiului din Ucraina.

Potrivit unui comunicat transmis de Forțele Navale Române, scafandrii de luptă au intervenit, duminică seară, în zona Eforie, pentru a distruge o mină marină care plutea la 3,6 km, în largul țărmului românesc, travers de Eforie: “Echipa de scafandri ai Forțelor Navale și-a început misiunea in jurul orelor 19.30 și s-a deplasat la fața locului cu două ambarcațiuni rapide, unde a aplicat procedurile operaționale standard pentru astfel de intervenții.

Scafandrii militari au constatat că era o mină marină de tip YAM, care reprezenta un pericol pentru navigația în siguranță, în apele teritoriale românești, au transportat mina într-un raion de siguranță și au distrus-o prin explozie”.

A doua intervenție de acest fel a Forțelor Navale Române

După începerea agresiunii militare neprovocate de către Federația Rusă în Ucraina, la data de 24 februarie 2022, aceasta a fost cea de-a doua intervenție a Forțelor Navale Române pentru distrugerea unei mine marine, care provine din raioanele maritime de la nord de România, unde se desfășoară acțiunile de război. Prima mină marină, aflată în zona de responsabilitate a Forțelor Navale Române,  a fost distrusă de scafandrii EOD ai Centrului 39 Scafandri, în luna martie, la 70 km travers de Capu Midia, au reamintit oficialii români.

VEZI ȘI: O mină marină care plutea în derivă, în largul Mării Negre, conținea 20 kg TNT și era de provenienţă ucraineană

Mina a fost descoperită de o structură a Gărzii de Coastă, iar intervenția scafandrilor EOD a fost solicitată în conformitate cu procedurile operaționale naționale, specifice pentru astfel de situații, și imediat conducerea Forțelor Navale a ordonat Centrului 39 Scafandri să ia măsurile necesare pentru a trimite echipa de scafandri de intervenție în raionul maritim indicat, pentru investigarea situației și eliminarea pericolului din apele teritoriale românești.

Foto: Forțele Navale Române

Back To Top