Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

crimă banda poliție
Categorie: Știri naționale
  • O femeie de 35 de ani și o copilă de 10 ani au fost înjunghiate mortal, sâmbătă după-amiază, într-o comună din Bacău.
  • Ucigașul celor două, un bărbat de 47 de ani, și-a pus capăt zilelor imediat după comiterea crimei.

O dublă crimă, urmată de sinucidere, a avut loc sâmbătă după-amiază, în județul Bacău. O femeie de 35 de ani și o fată de 10 ani au fost înjunghiate de un individ de 47 de ani găsit, de asemenea, decedat. Presa locală scrie că o altă fetiță ar fi reușit să fugă și să alerteze vecinii, cu privire la cele întâmplate.

”La data de 30 Iulie, în jurul orei 17.40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a fost sesizat prin 112, despre faptul că, în comuna Gioseni ar fi 3 persoane înjunghiate. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi procuror din cadrul Parchetului de pe lângă  Tribunalul Bacău”, a transmis, sâmbătă seară, IPJ Bacău.  Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 47 de ani, din comuna Gioseni, ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani şi o minoră de 10, ambele decedând. Totodată, bărbatul în cauză şi-ar fi provocat leziuni incompatibile cu viaţa. 

VEZI ȘI: Crimă în parcul central! O femeie a fost ucisă de fostul concubin, orbit de gelozie când a văzut-o cu noul iubit

Potrivit presei locale, cele două victime ale individului ar fi mamă și fiică. Oficial, nu a fost comunicat vreun motiv pentru care individul ar fi comis crima, dar surse judiciare au mai dezvăluit, presa locală, că bărbatul de 47 de ani ar fi avut o relație cu femeia de 35 de ani, care era soția unui văr de-al său.

Foto ilustrație

Back To Top