Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

meteo
Categorie: Știri naționale

 

• Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o nouă avertizare de tip cod galben de caniculă pentru sudul țării, în timp ce pentru vestul țării a fost emis un cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată și ploi abundente.


Sâmbătă (20 august) condițiile meteo vor fi caracterizate printr-un val de căldură persistent în sud și sud-est și local în nord-vest, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, transmite ANM.
Temperaturile maxime se vor situa între 33 și 37 de grade, iar minimele nu vor coborî sub 18-21 de grade.
În sud-estul țării, condițiile meteo arată disconfort termic ridicat și în perioada următoare.
În Banat, Oltenia, sudul Crișanei și sud-vestul Transilvaniei, este așteptată instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină. În intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 40-50 l/mp și pe arii restrânse de peste 70-90 l/mp.
Sâmbătă (20 august) după-amiază și în prima parte a nopții, pe alocuri vor fi vijelii puternice (rafale de peste 70-90 km/h).

CITEȘTE ȘI: „Se va face frigul ca pe vremuri”. Primăria Năvodari desființează sistemul de termoficare

Back To Top