Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

flaorea-soarelui furata
Categorie: Știri naționale

 

• Un furt mai puțin obișnuit a avut loc în Ialomița: floarea-soarelui de pe mai mult de 30 de hectare a fost furată într-o singură noapte.
• Poliția și proprietarul nu exclud ca hoțul să fie un competitor sau chiar vreun angajat de-al lui, care știa cât de puțin este păzită cultura.


Hoții au furat într-o noapte toată floarea-soarelui de pe un câmp de 30 de hectare, din comuna Balaciu, județul Ialomița. Proprietarului a avut un șoc dimineața, când a găsit un teren gol în loc de culturile pe care urma să le recolteze, relatează digi24.ro.

„Am pus mâinile în cap și nu am vrut să cred! E suprafață foarte, foarte mare, care a fost furată la noi! Puteți să vedeți! Parcela are o lungime de 1.200 de metri. Vedeți că din 31 de hectare a fost luat tot! Au rămas una-două plante, dar nu mai avem ce recolta din suprafața asta de 31 de hectare! A fost luat tot! Tot a fost luat!”, spune proprietarul.

Totul s-a întâmplat noaptea. Proprietarul Antonio Galvão este sigur că au fost folosite utilaje speciale. 

„A fost făcut în grabă, unele plante au rămas în picioare! Vedeți în partea dreaptă a dumneavoastră, toate plantele au rămas în picioare! A fost făcut în grabă! Avem pălăriile pe jos, întregi, nerecoltate! Asta înseamnă că cine a făcut, cine a recoltat, a recoltat în grabă, cât de repede s-a putut face recolta! A fost recoltat pentru furt! Nu l-a interesat dacă ai pierdere, nu! A fost luată cea mai mare cantitate în cel mai scurt timp posibil”, explică acesta.

„În urma verificărilor a reieșit faptul că din suprafața totală de 110 hectare ar fi fost recoltată o suprafață de 30 ha. În continuare, sunt efectuate cercetări în vederea identificării situației de fapt și a persoanelor bănuite, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt” a confirmat Ludmila Dascălu, purtător de cuvânt la IPJ Ialomița, mai relatează digi24.ro.

Proprietarul se gândește că ar putea fi mâna unui competitor dar nu exclude nici posibilitatea ca hoțul să fie un angajat al lui care știa cum este păzită cultura de floarea-soarelui.

Paguba pe care au făcut-o hoții depășește 40.000 euro.

Foto: digi24.ro

Citește mai mult pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: „Se va face frigul ca pe vremuri”. Primăria Năvodari desființează sistemul de termoficare

Back To Top