Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pompieri in franta
Categorie: Știri naționale

 

• Misiune îndeplinită pentru cei 77 de pompieri din România care au desfășurat timp de o săptămână misiuni de stingere a incendiilor în Franța.
• Pompierii români care au ajutat la stingerea incendiilor din Franța s-au întors acasă.

Cei 77 de pompieri din România care au desfășurat timp de o săptămână misiuni de stingere a incendiilor în Franța au revenit acasă, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Salvatorii au participat la misiuni de stingere a incendiilor în sud-vestul Franței, în condiții meteorologice deosebite, misiunile modulului RO-GFFF-V constând în identificarea și lichidarea focarelor ascunse, precum și protejarea locuințelor aflate în vecinătate de posibile alte focare existente.

CITEȘTE ȘI: Trei persoane rănite în timp ce încercau să stingă un foc în comuna Cerașu

„Eforturile pompierilor militari români au fost susținute de implicarea extraordinară a autorităților și a voluntarilor din Franța care, în toată această perioadă, au dovedit solidaritate în lupta pentru stingerea incendiilor înregistrate în țara gazdă. Ajutorul pe care România l-a acordat autorităților franceze a fost în baza solicitării de asistență internațională formulate de Guvernul Republicii Franceze prin Mecanismul European de Protecție Civilă”, a transmis IGSU.

Unii dintre pompieri au ajuns în țară vineri, cu o aeronavă a Ministerului Apărării Naționale, iar ceilalți salvatori au ajuns în țară pe cale terestră, cu tehnica de intervenție.
Sursa: glasulcetății.ro

CITEȘTE ȘI: Noi detalii despre perchezițiile din Prahova. Trei persoane ar fi încercat să obțină cu acte false 150 000 de lei de la AJPIS Prahova pentru creșterea unui copil

 

Back To Top