Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vouchere sociale
Categorie: Știri naționale
  • Măsura acordării unui sprijin de 250 de lei, o dată la două luni, pentru românii cu venituri mici, va fi menținută și anul viitor.
  • Anunțul a fost făcut de premier.

Prim-ministul Nicolae Ciucă, președintele PNL, a declarat luni, după ședința Biroului Executiv al PNL, că vor fi acordate în continuare vouchere sociale, și în prima parte a lui 2023:

„Am discutat la nivelul partidului decizia de a susţine continuarea programului de asigurare a voucherelor de 50 de euro la fiecare două luni de zile, (…) acele vouchere de 50 de euro, pe care le-am asigurat în semestrul doi, şi vrem să propunem să fie asigurate şi anul viitor. (…) Pe primele şase luni de zile, cum am făcut şi anul acesta, încă şase luni de zile, ca să putem să vedem la jumătatea anului viitor, în funcţie de rectificarea bugetară, care este posibilitatea de continuare a programului”.

VEZI ȘI: Mii de beneficiari de vouchere sociale au rămas fără ajutorul de la stat, chiar după prima tranșă

La finalul lunii august, când a fost plătită a doua tranșă a ajutorului, numărul beneficiarilor ajunsese la 2,4 milioane de persoane.

Foto ilustrație arhivă

Back To Top