Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pădurile
Categorie: Știri naționale

 

• „Ministerul trebuie să asigure echilibrul între funcţiile pădurii”, a spus miercuri, într-o conferinţă de specialitate, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna.
• „Pădurea nu poate deveni o grădină botanică, iar în toată Europa aceasta va trebui să asigure, dincolo de sechestrarea de carbon sau de protejarea speciilor şi a habitatelor, resursa necesară pentru industrie şi pentru energie”, a afirmat demnitarul.

Tanczos Barna a mai spus că este nevoie să ne raportăm la ce se întâmplă pe plan mondial şi pe plan european. „Echilibrul era tot timpul în mişcare între funcţia de biodiversitate, funcţia economică, funcţia socială. Acum se pune accent din ce în ce mai mare pe funcţia de biodiversitate, pe funcţia de protejare a naturii, a habitatelor, a speciilor.
În acelaşi timp, suntem cu toţii conştienţi că pădurea nu poate deveni o grădină botanică. În toată Europa, pădurea va putea să asigure, dincolo de sechestrarea de carbon, dincolo de protejarea speciilor, dincolo de protejarea habitatelor, resursa necesară pentru industrie, resursa necesară pentru energie”, a afirmat ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor miercuri, într-o conferinţă de specialitate, citat de hotnews.ro.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Predoiu, ministrul Justiției: „Baza judecății este libertatea, independența judecătorului”

Ministrul a argumentat că, în continuare, în Europa sunt milioane, poate zeci de milioane de gospodării care folosesc lemnul ca sursă regenerabilă pentru generarea energiei termice şi electrice, dacă este cazul în anumite situaţii.
„Pădurile noastre trebuie să rămână sănătoase pentru a asigura pe termen lung această rezilienţă a schimbărilor climatice. Pădurile noastre trebuie să rămână sănătoase, pentru că trebuie să asigure resursa de lemn pentru industrie şi pentru cetăţeni, pe termen lung”, a mai afirmat Tanczos Barna.
Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: CAS Prahova: Bolnavii de diabet vor putea face gratuit hemoglobina glicozilată

Back To Top