Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cupluri
Categorie: Știri naționale

 

• Familia în România tinde să devină oficială abia după vârsta 50 de ani, pentru securitate emoțională și legală.
• Fenomenul a început de ani buni, iar sociologii spun că este normal, având în vedere prioritățile de carieră ale tinerilor.

Tot mai multe cupluri ajung în fața ofițerului de stare civilă după vârsta de 50 de ani. Potrivit Institutului Național de Statistică, anul trecut au fost de două ori mai multe situații de acest fel, decât în urmă cu cinci ani. Tinerii preferă concubinajul, în detrimentul căsătoriei.

Cel mai frecvent, sunt invocate prioritățile de carieră, munca, maturitatea emoțională, dar și situația financiară care nu le permite unor cupluri să organizeze o nuntă.

CITEȘTE ȘI: Petrecerea miliardarilor la Bran. Ovidiu Toma, fondatorul CryptoDATA printre invitați

În 1990, s-au oficiat circa 60 de mii de căsătorii între tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, anul trecut numărul acestora a scăzut sub 10 mii. Tinerii își doresc mai multă stabilitate individuală, iar abia apoi se gândesc la viața în doi, titrează digi24.
Sociologii spun că femeia își dorește acum să-și facă o cariera, să se realizeze profesional, să experimenteze mai multe relații și abia după vârsta de 35, 40 de ani vrea să devină mamă și soție. Abia pe la 50 de ani apare dorința și sentimentul de pune bazele unei familii.

Potrivit sociologilor, decizia unei căsătorii apare în primul rând pentru protecția care este oferită de lege, codul familiei, în al doilea rând este vorba de o securitate emoțională în pragul vârstei a treia, un fel de obligație legală ca partenerul să fie alături.
Datele INS arată că aproape un milion de cupluri care locuiesc în uniune consensuală, fără a fi căsătorite.

Mai multe pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Familia Regală a României a ajuns la Chișinău, susținând statul românesc Republica Moldova pe calea europeană

Back To Top